Isonem MD 28

 Isonem MD 28

Yapınızda ya da herhangi bir yüzeyde bir sorun yaşıyorsanız o sorunu çözecek malzeme kullanılmalıdır. Yalıtımdan verim almak istiyorsanız esas malzemelerle birlikte destekleyici malzemeler de uygulanmalıdır. Bu bağladam Isonem MD 28 tam elastik çimento esaslı su izolasyonu sağladığı gibi uygulandıktan sonra üzerinde yürünebilen ve yüksek aşınma direncine sahip olan yalıtım ürünüdür. 
 
Isonem MD 28 beton vb. yüzeylere oldukça yüksek performansla yapışır. Ayrıca belli bir süre geçtikten sonra herhangi bir kalkma yapmaz. Dış hava koşullarına, UV ışınlarına, mekanik darbelere ve aşınmaya karşı oldukça direnç gösterir. Genel olaraksa beton, sıva, şap üstü yalıtımlar, balkon, teras, yüzme havuzu, duş ve hamam gibi ıslak yüzeylerde kesin sonuç verir. Uygulama yapılan yüzeyler mutlaka temiz ve nemli olmasına özen gösterilmelidir. Eğer yüzey kuru ise uygun şekilde nemlendirme işlemi yapılabilir. Yüzeyde tamir edilmesi gereken yerler ve boşluklar varsa elastik harçla doldurulması daha iyi bir sonuç elde etmenizi sağlar. 
 
Isonem MD 28 karışım halde bulduğu için uygulama öncesi karışımın hazırlanması gerekiyor. Karıştırma işlemi, karışım uygulanabilir hale gelene kadar yapılmalıdır. Karışım sonrası ise sürülebilir bir kıvama gelerek fırça yardımıyla oluşan harç sürülebilir.